COVID-19 - Era Cosmetics
0

Coșul tău este gol

COVID-19

Deoarece în perioada actuală, datorită pandemiei de COVID-19 și a instaurării stării de alertă, majoritatea business-urilor s-au mutat în mediul online, capacitatea curierilor este uneori depașită, de aici și eventualele întârzieri în ridicarea și livrarea coletelor. Vă rugăm să dați dovadă de înțelegere în fața unei situații dificile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Având în vedere evenimentele recente, vă asigurăm că facem totul pentru a continua să vă oferim serviciile noastre de calitate chiar dacă lucrăm mai mult online. Avem suficient de multe produse pe stoc pentru a menține disponibilitatea maximă și livrarea fiabilă.

ERA Cosmetics a luat toate măsurile de precauție împotriva răspândirii noului Coronavirus (SARS-CoV-2). Mulți dintre angajații noștri având opțiunea de a lucra de acasă, în această perioadă.

De asemenea, pentru a reduce cât mai mult riscul contaminării cu (SARS-CoV-2) a personalului nostru logistic, am instituit un sistem separat de schimburi. În același timp, asigurându-ne că veți primi comenzile în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu reglementările stricte de igienă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim pentru încredere și sprijin.

Echipa Era Cosmetics