Stimati clienti! Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor agreate la distanta, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Detaliile procedurale le gasiti in pagina Termeni si conditii.

In situatia mentionata, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher.

Prezentul formular se trimite completat doar daca doriti sa va retrageti din contract, respectiv sa returnati/inlocuiti produsul. Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei SC ERA COSMETICE PROFESIONALE S.R.L va lua legatura cu dumneavoastra in vederea clarificarii conditiilor si detaliilor de returnare.

Atentie! Cererea de returnare trebuie completata de catre clientul care a efectuat comanda! Contul bancar furnizat in formular este de preferat sa apartina aceleasi persoane, pentru o siguranta sporita a intregului proces de renuntare la cumparare si de returnare a sumei de bani achitata initial! Acest formular este un model agreat de firma noastr, nu este obligatoriu pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru solutionarea returului avand toate aceste informatii corect completate.

Totodata, pentru siguranta dumneavoastra precum si pentru o solutionare rapida si fara costuri suplimentare pentru client, va rugam sa va asigurati inainte de retur ca: Produsele nu au fost desfacute/Produsele nu au fost testate sau utilizate/ Produsele au etichetele intacte si nu au sigilii rupte ori sterse/Produsele nu au ambalajele deteriorate in orice fel. La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Daca produsele nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor.